Afbeelding

Coming Soon


Tem jouw Business MonkeyMind

Jouw ideeën hebben geen aan en uit knop.  Je hebt een echte Business Monkeymind. Daarom ben je ondernemer geworden omdat je bruist van de goede ideeën en inspiratie. Net als kleine aapjes die door het oerwoud slingeren en het hardst schreeuwen om aandacht. Hoe krijg je jouw Business Monkeymind onder de duim? Hoe kun je blijven bruisen en toch leren om focus te houden in je hoofd en in je werk?


Ontdek in 6 weken op welke manier jij zelf je focus en mindset kunt trainen om meesterlijk effectief te worden zodat je weer gaat genieten van je vrijheid als ondernemer.

Online training

Monkeymind in Business

Herken jij dit?

 • Jij bent resultaatgericht en merkt dat je snel bent afgeleid door alle gedachten en ideeën in jouw hoofd
 • Met als gevolg dat je heel hard werkt en veel dingen tegelijk doet
 • Hierdoor boek je te weinig resultaat en heb je aan het eind van de dag een nog voller hoofd
 • Je bent op zoek naar een manier om meer focus te krijgen
 • Om moeiteloos je doelen en resultaten te halen
 • Zodat je meer energie overhoudt voor de leuke dingen van het ondernemerschap

In 6 modules deel ik al mijn kennis over het trainen van focus, aandacht en mindset. Mijn ontdekkingsreis hierover duurde 20 jaar. Jij leert de bewezen en praktische methodes in zes weken.

Zes weken lang krijg je iedere week een nieuwe module in de online leeromgeving. Stap voor stap ontdek je hoe ook jij zelf je focus en mindset kunt trainen zodat je meer effectief werkt en meer vrijheid gaat ervaren.


Je kunt starten wanneer je wilt. Je krijgt na betaling direct toegang tot de online leeromgeving waar de eerste module voor je klaar staat. Dus je kunt meteen aan de slag! Daarna krijg je per week toegang tot de volgende module. De modules zijn MINSTENS een jaar lang voor jou toegankelijk.1. Geheim van je Brein

Als je weet hoe je brein werkt dan wordt het trainen van je Focus en Mindset heel eenvoudig. Dus daar beginnen we mee in deze module. Je gaat je automatische piloot herkennen, weet hoe je je aandacht ergens op kunt richten en komt erachter dat multitasken niet bestaat.

2.Down to Earth

In deze 2e module leer je hoe je heel praktisch op een ‘Down to Earth’ manier volledig in het moment aanwezig kunt zijn: de belangrijkste voorwaarde om je focus en je mindset te (leren) trainen. Speciaal gemaakt voor de niet zweverige types onder ons. Heel makkelijk om in de dagelijkse praktijk toe te passen.

3. De Focus F#ck

Sorry voor het F woord maar je begrijpt ‘m wel. In deze module leer je alles over de kracht van Focus en leer je om je aandacht te re-Focussen. Want van één ding zijn we zeker: als je je focust wordt je gegarandeerd afgeleid. Dat is de Focus F#ck.

4. Motiveren en Programmeren

Focus is een peuleschil als je intrinsiek gemotiveerd aan de slag bent. Wist je dat je je brein zelf kunt programmeren? Je Mindset zelf kunt resetten om jezelf te motiveren? In deze vierde week deel ik met jou op welke manier dit werkt en hoe je dit zelf kunt toepassen.

5. Claim je Vrijheid

We hebben geen aan en uit knop voor onze Business MonkeyMind. Hoe graag we dat soms ook willen. In deze module leg ik uit op welke manier je je niet meer laat leiden door beperkende gedachten en alle mooie ideeën. Zodat je weer in control over je eigen hoofd.

6. Connecting the Dots

Als je jouw vrijheid hebt terug geclaimed, dan ben je aan jezelf verschuldigd om er ook maximaal van te genieten. In deze laaste module komt alles samen, the dots are connected. Je leert op welke manier je je zintuigen in kunt zetten en momenten kunt ankeren zodat je ieder moment dat jij het wilt of nodig hebt, hierop kunt terugvallen.


Het enige dat je nodig hebt is 100% commitment

Ik maak nooit beloftes die ik niet kan waarmaken, dit programma werkt. Het heeft er voor mij voor gezorgd dat ik sinds 2 jaar werk en leef vanuit vrijheid en overvloed. En nu hebben mijn klanten het geïntegreerd in hun dagelijkse leven. Met succes! Het werkt. Ook voor jou. Met als enige voorwaarde jouw 100% commitent. Waar wacht je nog op? Ga het gewoon doen!


Meld je nu alvast aan!

Alle bedragen zijn exclusief 21% BTW, bij het afrekenen zie je de prijs inclusief BTW.

Twee superbonussen als je je nu al inschrijft!

Afbeelding
 • GRATIS ONLINE RE-FOCUS TRAINING

  Ja, je leest het goed: je krijgt mijn zesweekse online Re-Focus training ter waarde van € 47 helemaal gratis! In zes weken neem ik jou stap voor stap mee om zelf je Re-Focus te trainen. Het resultaat? Je bent je sneller bewust dat je wordt afgeleid. Je laat je minder leiden door je gedachten. Je kunt je beter concentreren. Daardoor wordt je niet alleen productiever, je werkt veel effectiever en houdt meer energie over aan het eind van de dag!

 • € 100,- EARLYBIRD KORTING

  Ik hou van mensen die durven en willen. Die met 100% commitment ergens voor gaan. Als jij lef toont door je op dit moment al in te schrijven voor deze training, beloon ik je met € 100,- early bird korting! Je betaalt geen € 297,- maar € 197,-!

Dit vinden anderen van mijn trainingen en workshops


Praktisch en toepasbaar - "Ik vond het met name fijn dat je dichtbij jezelf en bij mij bleef. Dat het allemaal heel praktisch en toepasbaar is, maakt dat het herkennen en leren heel vanzelf gingen"
Henriëtte Claessen

Leuke mix tussen theorie en praktijk! - "Met korte oefeningen zodat je direct effecten kunt ervaren"
Marc

Verandering - "Ik merk bij mezelf al verandering! Ik heb de training als zeer leerzaam en prettig ervaren"
Ingrid Wijckmans