Over mij

Als mentor en trainer help ik ondernemers die moeite hebben om zich te focussen omdat hun hoofd bruist van de ideeën en plannen. Ik noem dat je Business MonkeyMind.

Ik laat ze inzien op welke manier zij zelf hun focus en mindset kunnen trainen zodat ze productiever worden en meer energie overhouden om te genieten van de vrijheid als ondernemer. 

De afgelopen jaren heb ik al veel mensen getrained en gecoached op het gebied van bewustwording en mindset. Ook op het moment dat ik nog werkte als manager. Toen ik zelf ondernemer werd had ik in de beginperiode moeite om met mijn nieuwe vrijheid om te gaan. Ik kon eindelijk na al die jaren helemaal los gaan met mijn ideeën en passie. Mijn hoofd was net een popcornmachine, het ene na het andere idee popte op.

Mijn geluk was dat ik als trainer, coach en Boeddhistisch leerling precies weet hoe ik me niet hoef te laten leiden door mijn MonkeyMind. Op deze manier heb ik mijn focus en mindset zo gericht dat ik succesvol ben geworden als ondernemer.

Daarom werk ik nu graag met andere ondernemers omdat ik het belangrijk vind dat ook zij leren hoe ze meer kunnen genieten van hun vrijheid als ondernemer en toch productiever en succesvol kunnen zijn.

Wat is voor mij succes en vrijheid?


Dit ben ik ook!


Afbeelding

Bewustwording en leiderschap is voor mij iets vanzelfsprekends. Bewust zijn van de keuzes die je maakt. De gevolgen daarvan accepteren en jouw verantwoordelijkheid daarin nemen. En jezelf bewust zijn door welke gedachten en emoties je wordt geprikkeld. Waar laat jij je door leiden in de keuzes die je maakt? En in jouw denken en handelen? Ik kan niet een specifiek moment noemen dat ‘het bewustworden’ is gestart. Net als iedereen heb ik ook life-events meegemaakt in het leven. Een beetje meer dan anderen, dat wel, maar dat maakt me tot de persoon die ik nu ben. Dat zijn natuurlijk wel belangrijke leermomenten geweest.

In mei 2016 ben ik vanuit Limburg verhuist naar een dorpje in de regio Rotterdam. Een logisch moment om een ander baan te zoeken. Dat zag ik als een kans om voor mezelf te beginnen. Het eerste jaar heb ik nog part-time bij een gemeente in loondienst gewerkt. Dat was niet de juiste keuze. Die baan kostte me veel energie. Door ‘gedoe’ binnen het team, waar mensen uitvielen door een burnout of stressklachten. Zelf was ik in die periode ook vaak ziek en moe. Het werken voor mijn eigen bedrijf en het geven van trainingen, leverden mij juist energie op. Dat was een eye-opener. Uiteindelijk heb ik besloten om mijn vaste baan op te zeggen en volledig voor mijn eigen bedrijf te werken.

Ik heb gemerkt dat hoe meer zelfbewustzijn en zelfinzicht ik krijg, hoe beter ik omga met stress en weerstand. Ik ben veel meer ontspannen, ook in complexe situaties. Ik tel nu tot 100 of slaap er een nachtje over. Zonder hiervan wakker te liggen. Dat gun ik iedereen. Als ik het kan, kun jij het ook leren.

Zelf train ik dagelijks mijn focus en mindset in een vast ochtendritueel. Ik heb voor mezelf een manier gevonden om heel productief te zijn en toch mindful te werken en te leven. Zonder dat ik de hele dag op een kussentje zit. Ik bruis van de energie en de plannen. Ik ben een gelukkig mens dat ik deze ontwikkeling heb mogen doormaken en anderen mag helpen hierin stappen te zetten.


Durf jij een kennismaking aan?


Denk jij dat ik jou kan helpen om meer van je vrijheid als ondernemer te gaan genieten? Vul dan mijn contactformulier in door op onderstaande button te klikken. Binnen 48 uur kom ik dan bij je op de lijn. Ik kijk uit naar je reactie!


Neem contact op met Nicole