Afbeelding

Nieuw! Een Uniek Half Jaar Programma waarin je persoonlijk door mij 1 op 1 wordt begeleid


= VOL!!! Meer info? Plan een call!

You don’t need to be fixed
You just need assistance

Ik heb niet de intentie om jou of iets bij jou ‘te fixen’. Jij hebt namelijk alle potentie al in je om met de juiste ‘assistance’ nog meer succesvol te worden als ondernemer. Daarom heb ik een Mentorship Programma gemaakt.

Ruim 22 maanden heb ik workshops gegeven in bedrijven, teams begeleid op weg naar persoonlijk leiderschap, trainingen gegeven aan groepen in mijn workshopruimte, 1 op 1 coachingstrajecten gedaan, online coaching gegeven, een online challenge gegeven en heb ik in het theater gestaan voor 75 man. Voor mijn magazine heb ik heel veel bijzondere mensen gesproken zoals topondernemers, directeuren en topsporter Ranomi Kromowidjojo. Deze gesprekken gingen over bewust worden, focus, mindset en je doelen halen.

Op deze manier heb ik de afgelopen maanden ontdekt wie ik ben als ondernemer, wat ik wil zijn en wat ik voor jou kan betekenen. Wat ik heb gezien is dat we allemaal een MonkeyMind hebben en op zoek zijn naar focus en vrijheid. We willen de juiste mindset krijgen om vanuit die focus en vrijheid onze doelen te halen. We weten alleen niet hoe. Daar ga ik je bij helpen.

Dit programma is geschikt voor jou als ondernemer als je wilt leren hoe je om moet gaan met jouw MonkeyMind die nooit stil staat. Op welke manier je je niet meer laat leiden door al die creatieve ideeën en gedachten in je hoofd en toch meesterlijk effectief en productief bent. Stel je voor dat je vanaf nu binnen een seconde zelf beslist of je meegaat met dat briljante idee of beperkende gedachte. Met als gevolg dat je met heel veel dingen tegelijk bezig bent, je hoofd vol zit en je aan het eind van de dag niet de dingen hebt gedaan die je wilde doen. Wat zou er gebeuren als je je daar niet meer door laat leiden?

Hoe zou het zijn als jij gaat leren

 • hoe je er bewust voor kiest om je focus ergen op te richten
 • op welke manier je je impulscontrole en je MonkeyMind kunt trainen
 • Waardoor je
 • alle goede idee├źn wel kunt uitvoeren
 • minder last hebt van beperkende gedachten
 • meer resultaten behaalt
 • je weer gaat genieten van de resultaten die je haalt
 • je lekker in je energie gaat zitten
 • en je hoofd vrij voelt

Want uiteindelijk gaat het daar om: je wilt als ondernemer vrij zijn om je eigen keuzes te maken. Toch?

Dit doen we door op een hele praktische en bewezen manier je brein te trainen. In een omgeving waarin je niet bang hoeft te zijn voor je kwetsbaarheid. Waar je je niet hoeft te verontschuldigen voor je ambities en je drive om alles eruit te halen wat er in zit. Uit jezelf, én uit je business.

Dit is het enige programma waarin je persoonlijk 1 op 1 door mij wordt getrained, gecoached en begeleid.

 • Iedere maand persoonlijke 1 op 1 training, coaching en begeleiding van mij, waar we meteen aan de hand van jouw persoonlijke stappenplan aan de slag gaan zodat je zo snel mogelijk resultaten behaalt
 • Toegang tot de online MasterMind omgeving met andere ondernemers die net als jij ook op zoek zijn naar meer focus om meer succesvol te worden, die bewust kiezen voor vrijheid
 • Iedere week een online MasterMind sessie waarin je vragen worden beantwoord, successen worden gevierd en je commitment maakt aan jezelf
 • Iedere maand een persoonlijke online mentorsessie met mij waarin ik je stap voor stap begeleid naast de live sessies
 • Je krijgt mijn persoonlijke telefoonnummer zodat je iedere dag via de whatsap me alles kan vragen als dat nodig is
 • Zes maanden lang volg ik je, hoor ik je, mag je alles aan me vragen. Dit maakt het een intensief traject van ons samen met gegarandeerd resultaat voor jou. De mensen die het traject hebben gevolgd noemen het Lifechanging. En dat is een onbetaalbare ervaring.

Deelname aan dit programma is op basis van een intake, maximaal aantal deelnemers is 20.


Meer Info? Plan een gratis call!

De ervaringen van anderen


 

Dit is Lydia Brody, ze is professor Political Science aan de universiteit van Florence. Zij is één van de eerste deelnemers aan het Mentorship Programma. In deze video vertelt ze wat het traject haar na twee weken heeft opgeleverd. Ze was zo eager om te leren dat ze mij heeft gevraagd om haar te trainen en te begeleiden tijdens haar vakantie in Toscane. Haar doel is om zich minder te laten leiden door alle gedachten in haar (hele slimme) hoofd, minder stress te ervaren en toch productief te blijven. (Het was deze dag warmer dan 35 graden vandaar deze setting en summerlooks)

Hieronder de ervaring van Yordy Walters, motivator/ondernemer. Hij neemt deel aan het Mentorship Programma omdat hij op zoek is naar meer focus en de juiste mindset om zijn doelen als ondernemer meer helder te krijgen.